• Novo
Prijenosni radio ZXCSER, Najudaljeniji Obostrane Komunikacije glasovno upozorenje i Originalne slušalice za opstanak u terenskim uvjetima biciklizam i Pješačenje, crna (Boja crna)

Prijenosni radio ZXCSER, Najudaljeniji Obostrane Komunikacije glasovno upozorenje i Originalne slušalice za opstanak u terenskim

Rating 
HRK 207.90

Iznos
U prilagođenom obliku

♛ Bežičnu komunikacijsku opremu : mini prijenosni radio, применимый raspon od 10 metara i posebno je pogodna za rad i vanjsku uporabu, povećava efikasnost, pruža sigurnost vanjske komunikacije, može kodirati komunikacijske opreme, poboljšava privatnost komunikacije. ♛ Ergonomski dizajn : kompaktni prijenosni radio, сверхлегкая prijenosni prijenosni radio, digitalni govorna зашифрованная prijenosni radio, sigurnija komunikacija; Bluetooth slušalica može se koristiti s рацией za sigurno korištenje za vrijeme vožnje. ♛ Čist zvuk : Naš prijenosni radio ima funkciju podsjetnika o pozivu, zvuk je čist i ujednačen, a jačina zvuka je podesiva; kontinuirano ponavljanje, 4000 mah, vrijeme kontinuiranog korištenja, što može trajati 72 sata. ♛ Punjiva prijenosni radio : reusable prijenosni radio s USB-kabel za prijenos podataka, ekološki čist i čvrst materijal, također se može koristiti sa slušalicama za povećanje dužine. ♛ Idealna prijenosni radio : praćenje u stvarnom vremenu, u igri, inteligentni alarm i još mnogo toga.Alternativno vrijeme pauze za održavanje veza s obitelji i prijateljima, posebno u teškim uvjetima na otvorenom, je najbolji alat za razgovor na otvorenom.

Svojstva

Kupci također biraju