• Novo
DEPHILA Plant Watering Devices Self Watering Stakes Planter Spikes, Automatic Planter Waterer Vlažne Roots for Plant, Automatski Zali unutarnje i vanjske biljke, dok se Na odmor (3)

DEPHILA Plant Watering Devices Self Watering Stakes Planter Spikes, Automatic Planter Waterer Vlažne Roots for Plant, Automatski

Rating 
HRK 26.97

Iznos
U prilagođenom obliku

???Novi materijal : самополивающиеся trnje DEFILA-to je najnovija verzija 2021 na tržištu.Izrađena je od 100% novih visoko-kvalitetne plastike, bez mirisa i nečistoća, izdržljiva i dugotrajna. ????Ažurirani dizajn : se Razlikuje od drugih tradicionalnih uređaja za zalijevanje biljaka.Uređaji za navodnjavanje biljka ДЕФИЛА uzimaju nagib i dvostruku strukturu kanala na izlazu nakon što smo ponovili test, to učinkovito rješava problem začepljenja i curenja.Tako da je to lakše nego druge starije verzije, kada je voda kaplje. ????Jednostavan za korištenje : to napravio u univerzalnom dizajnu, bez ikakvih dosadan koraka instalacije i korištenja.Čak i djeca mogu lako koristiti ga bez uputa. ????Vaše svečane vrtlar : Automatski uređaji za zalijevanje biljke su pogodne za sve vaše sobno ili vanjske biljke, trebate samo instalirati brzina drip protoka vode.Tada će se dobro brinuti o svojim biljkama, kada ste na odmoru, učinit će vaše biljke rasti zdrava. ???? 24-satna on-line servis : Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom proizvodu, molimo vas, kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme, mi smo odmah ćemo vam pružiti uslugu i pomoć.Svatko želi imati lijep vrt,ali malo tko ima vremena da se brine za vrt.Oni su uvijek zauzeti poslom ili putovanja širom svijeta.Uređaj za zalijevanje biljaka DEFILA mogu pomoći će vam ispuniti želju.Molim vas, vjerujte mi i daj mi priliku da ga probati, ćete biti ugodno iznenađeni svojim performansama.ДЕФИЛА se nada da će svi će osjetiti radost i životnu snagu koje donose biljke.

Svojstva

Kupci također biraju