• Novo
Tablete za čišćenje zubnih proteza XODENT - Potpuno rješenje za njegu oralne higijene za pune i djelomične unutrašnjim zubi, otpuštanje, капп, noćnim zaliske, элайнеров i drugih stomatoloških instrumenata - 180 tableta (годно u roku od 6 mjeseci)

Tablete za čišćenje zubnih proteza XODENT - Potpuno rješenje za njegu oralne higijene za pune i djelomične unutrašnjim zubi, otpuštanje,

Rating 
HRK 89.97

Iznos
U prilagođenom obliku

???High-speed formula - održavanje svježine proteza ne bi trebalo uzeti puno vremena.Naše tablete za proteze su posebno dizajnirani za brzo otapanje i čišćenje unutrašnjim zubi za samo 15 minuta. ????Praktično i ekonomično - vodite brigu o potpune ili частичными zubić protezama, uz pomoć ovog pakiranje tableta za čišćenje proteza.Svaka kutija sadrži 180 kartica, koje će trajati do 6 mjeseci pri svakodnevnoj uporabi. ????Dobar je u kombinaciji s kompletom za čišćenje zubnih proteza XODENT - Koristite ove tablete za čišćenje otpuštanje s kompletom za čišćenje zubnih proteza XODENT.On uključuje 2 kupatila, 2 košare s ситечками i 2 četke sa mekom četkicom. ????Možete koristiti noću - možete baciti jednu tabletu u kadu za protetike i dati протезу potopiti u nju preko noći.Tablet će zadržati svoje lažne zube mokrom, tako da oni mogu zadržati svoj oblik. ????Široku primjenu - Ove tablete za čišćenje pogodno ne samo za potpunih ili djelomičnih proteza, ali i za druge vrste stomatoloških instrumenata.To uključuje držače элайнеры, noćni stražari i štitnika.

Svojstva

Kupci također biraju