• Novo
Fine Point Disc Stylus Pen za Apple iPad Olovka, kompatibilno s iPhone, iPad, iPad Pro, mobilnim telefonima i планшетами Samsung Galaxy i svim ostalim uređajima sa zaslonom osjetljivim na dodir (3pcs sa dodatnim funkcijama)

Fine Point Disc Stylus Pen za Apple iPad Olovka, kompatibilno s iPhone, iPad, iPad Pro, mobilnim telefonima i планшетами Samsung

Rating 
HRK 261.60

Iznos
U prilagođenom obliku

【O tome стилусе - patent u očekivanju】 Visoke kvalitete - metalno bure 24g idealnu težinu.Dužina-15cm. 【Najbolju kompatibilnost】- Kompatibilnost sa svim markama touchscreen ekranima mobilnih telefona, tableta, RAČUNALA,uključujući i Phone(bilo koji model), i Pad (bilo koje generacije), i Pad Pro(bilo koji model), Samsung Galaxy ,Samsung Tablets/PC , HP, Dell, itd. 【Najbolji osjetljivost】- Loptu savjet s transparentnim disk-Visoka preciznost i točnost, nedostatak kašnjenja.Osjetljivost prostora olovka je bolja od bilo koje druge stylusom. 【Perfect Touch Screen Pen - pogodna za rukopisa, crtanje, bojanje i igranje na mobilnim telefonima / tabletima /RAČUNALA sa zaslonom osjetljivim na dodir. 【Službu za korisnike】-3pcs dvostruki vrh stylus olovke i 6 dodatnih promjenjivih nastavaka uključeni. recepcija podrška korisnicima.

Svojstva

Kupci također biraju