• Novo
Elitech RCW-800 WiFi Logger za temperaturu i vlagu Bežični Daljinski Monitor. Besplatni nadzor 24/7, SMS upozorenja i povijesne podatke. Besplatne aplikacije za iPhone/Android - Mat crna(50 kom)

Elitech RCW-800 WiFi Logger za temperaturu i vlagu Bežični Daljinski Monitor. Besplatni nadzor 24/7, SMS upozorenja i povijesne podatke.

Rating 
HRK 370.35

Iznos
U prilagođenom obliku

Vanjski dug kombinirani senzor za temperaturu i vlagu.Vijek trajanja baterije do 6 sati nakon punog ciklusa punjenja. 3 koraka za dovršetak postavke za Wi-Fi za lako povezivanje mreža pomoću tipke za resetiranje.Dostupna je alarm preko e-maila/SMS-a/App.Besplatna aplikacija Elitech omogućuje daljinski konfigurirati i upravljati uređajima (podržava i OS i Android).Kako spriječiti nesreće, on može snimiti 32 000 autonomne temperaturnih točaka i preuzeti ih nakon oporavka mreže. 【Molimo vas, napišite nam e-mail/poruku za potvrdu kalibracije.】Standardni plan (besplatno) daje obavijesti na e-mail, udaljenu konfiguraciju i 30-dnevni pregled i čuvanje podataka; Napredni i profesionalni plan je dostupan, koji pruža 3~5 godina za pohranu podataka izvoz podataka, upravljanje i održavanje od strane FDA. 24/7 Tehnička podrška SAD-a na e-mail i telefon.

Svojstva

Kupci također biraju