• Novo
CHENGY Univerzalni Prednji branik za usne Auto Brada Spojler ABS Pogodan za Honda Civic Mitsubishi, Toyota i Kia Infiniti Splitter Trim Protection Spojler Air Dam (crna, 119 * 23 * 10 cm)

CHENGY Univerzalni Prednji branik za usne Auto Brada Spojler ABS Pogodan za Honda Civic Mitsubishi, Toyota i Kia Infiniti Splitter

Rating 
HRK 296.10

Iznos
U prilagođenom obliku

【Jednostavna instalacija】Jednostavnost instalacije i dugotrajno korištenje. Pozicioniranje vijka s 9 rupa čini instalaciju više jednostavan i pouzdan.Preporuča profesionalna ugradnja. 【Univerzalni prednji branik za usne】Ovaj prednji branik za usne pogodan za većinu modela s veličinom prednjeg branika oko 160 cm~175 cm, kao što su Honda Civic, Mitsubishi, Toyota i Kia Infiniti Sedan. 【Premium materijal ABS】visoko kvalitetni materijal ABS, fleksibilan za korištenje, ima odličnu otpornost na habanje i vrhunsku umješnost, ne brzo će ostarjeti kao obične plastične materijale. 【Elegantan izgled】Crni prednji branik za usne, elegantan i personalizirani izgled uljepšati izgled vašeg automobila i unaprijediti vizualni efekt. 【Zaštitu】Zaštita prednjeg branika od sudara, on može smanjiti otpor vjetra, spriječiti vašeg automobila od sudara i ublažiti štete, kao i zaštite originalni branik od prometnih udaraca i ogrebotina.Ovaj razdjelnik za usne prednjeg branika pogodan za većinu modela s veličinom prednjeg branika oko 160 cm~175 cm, kao što su Honda Civic, Mitsubishi, Toyota i Kia Infiniti Sedan.

Svojstva

Kupci također biraju